Köszönő levél

Köszönő levél

Kedves Zoltán!

Akár ünnepelhetnénk is, mert tegnap felszerelésre került a legutolsó (!) konyhaszekrény ajtó.
Ezúttal is szeretnénk mégegyszer megköszönni a remek munkájukat. Amit Ön tavaly novemberben, az előzetes megbeszélésünk alkalmával vállalt a lakásunk felújításával kapcsolatban, azt maximálisan teljesítette is: nagyon magas minőségben, határidőre, a szerződésben rögzített árakon dolgozott. Hálásak vagyunk az Önnel dolgozó munkatársaknak is a jó munkájukért. Külön kiemelném Mohos Ferenc és Kis-Molnár Tibor kollégáinak a nevét, akikkel szinte napi kapcsolatban voltam, és minden alkalommal megtapasztalhattam a profi munkavégzésüket. De természetesen megemlíthetném a többieket is: a kőműveseket, a villanyszerelőket, a burkolókat, a festőket, az asztalosokat, a vizvezeték szerelőket, a gépészeket – mindenkit, aki a lakás felújításán dolgozott.
Mint tudja, évekig éltünk külföldön, több országban is, így volt lehetőségünk megtapasztalni más szakemberek tevékenységét is. Túlzás nélkül mondhatjuk, hogy az Ön cége magasan felülszárnyalta az eddigi tapasztalatainkat!
Köszönjük azt is, hogy minden megkeresésünkre azonnal, es pozitív módon reagált/reagáltak a munkatársai. Nagyon értékeltük, hogy az egész felújítás barátságos, jó légkörben zajlott le, mindenfajta konfliktus nélkül.

Kiváló munkáját mégegyszer megköszönve, baráti üdvözlettel:

Erika és András

Nincs hozzászólás

Ehhez a bejegyzéshez a hozzászólások nem engedélyezettek.